На українських шахтах на 10% зменшилася кількість травматизму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На українських шахтах на 10% зменшилася кількість травматизму

Казна та Політика
170
У січні поточного року на українських шахтах на 10% зменшилася кількість виробничого травматизму порівняно з аналогічним періодом 2013 року. Про це йдеться в звіті Міненерговугілля з розвитку вугільної промисловості. Всього за січень поточного року на державних підприємствах вугільної галузі сталося 122 випадки загального виробничого травматизму.
Всього протягом 2013 року кількість виробничого травматизму зменшилася на 13%.
Нагадаємо, минулого року на шахтах Макіївки показники виробничого травматизму знизилися на 8,9%.
Як раніше повідомляв УНН, на шахті “Холодна Балка” Державного підприємства “Макіїввугілля” (Донецька область) ввели в експлуатацію Уніфіковану телекомунікаційну систему диспетчерського контролю та автоматизованого керування гірничими машинами і технологічними комплексами (УТАС). Це третя за рахунком шахта ДП “Макіїввугілля”, яка обладнана системою УТАС і з сьогоднішнього дня 33-тя з усіх українських шахт.
Довідка: Головною метою і призначенням систем УТАС (уніфікованої телекомунікаційної системи диспетчерського контролю та автоматизованого керування гірничими машинами і технологічними комплексами) є запобігання на вугільних підприємствах вибухів, пожеж, аварій, у тому числі з груповими нещасними випадками.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас