Україна сама має знайти вихід з кризи - представник ЄС в Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна сама має знайти вихід з кризи - представник ЄС в Росії

Казна та Політика
474
На сьогодні пріоритетним завданням українського керівництва могло б стати “проведення конституційних реформ і формування нового уряду”.
Україна має самостійно визначити шляхи виходу з кризи, тому що ключ вирішення проблеми знаходиться не в Москві і не в Брюсселі, заявив голова представництва Євросоюзу в Росії Вігаудас Ушацкас.
“Ключ вирішення проблеми знаходиться не в Москві і не в Брюсселі, а в незалежній, суверенній єдиній Україні. Ми можемо допомогти сприяти, але рішення… має бути знайдено через істинний діалог між президентом України і опозицією, громадянським суспільством і діловими колами”, – сказав Ушацкас в понеділок 17 лютого.
Зрив урядом України парафованого Договору про асоціацію та зону вільної торгівлі з Євросоюзом послужив причиною масових протестів і вимог відставки уряду. На сьогодні пріоритетним завданням українського керівництва могло б стати “проведення конституційних реформ і формування нового уряду”, вважає Ушацкас.
“У свою чергу ЄС готовий підтримати будь-які конструктивні спроби налагодження діалогу та виходу з політичної кризи на Україні”, – зазначив політик і додав, що Євросоюз стурбований ситуацією щодо прав людини на Україні.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас