Арбузов: Україна цікава іноземним інвесторам, незважаючи на політичне протистояння — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Арбузов: Україна цікава іноземним інвесторам, незважаючи на політичне протистояння

Казна та Політика
642
Незважаючи на політичне протистояння, Україна залишається привабливою для інвесторів. Про це заявив виконуючий обов’язки прем’єр-міністра України Сергій Арбузов, передає прес-служба КМУ.
“Відомо, що інвестори люблять політичну визначеність. Однак, як показало життя, іноземний бізнес не злякався ризиків, пов’язаних з політичною ситуацією в Україні. Інвестори не тільки продовжують працювати з нашою країною, але й нарощують обсяги інвестицій”, – сказав він.
Серед останніх прикладів С.Арбузов звернув увагу на нещодавно анонсоване чеською компанією Škoda Transportation бажання відкрити виробництво електровозів у Запоріжжі.
Також в.о. прем’єр-міністра відзначив намір китайської компанії Lishen Battery створити в Дніпропетровську виробництво з випуску літій-іонних батарей, акумуляторів та збору електромобілів.
Крім того, С. Арбузов звернув увагу на активну співпрацю з Україною провідних світових інститутів і держав.
Зокрема, оцінюючи результати минулорічних українсько-китайських домовленостей, він зазначив, що завдяки цьому в Україні з Піднебесної можуть бути залучені кілька десятків мільярдів доларів.
Також С.Арбузов зазначив, що вже в 2014 році почнуть надходити перші інвестиції з Росії, які стали можливі через українсько-російські домовленості, які відбулися наприкінці 2013 року.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас