Поламався лише один Нyundai, а інші перевіряють "за компанію" - Укрзалізниця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поламався лише один Нyundai, а інші перевіряють "за компанію" - Укрзалізниця

Казна та Політика
718
Компанія Нyundai Rotem спільно з Українською залізничною швидкісною компанією призупинили експлуатацію поїздів Інтерсіті + через технічну несправність одного з них, решта – перевіряються задля безпеки пасажирів. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.
«Через виявлену технічну несправність в одному з поїздів Інтерсіті+ компанія Нyundai Rotem, спільно з Українською залізничною швидкісною компанією, вирішили задля безпеки пасажирів тимчасово призупинити експлуатацію всіх 10 поїздів», – йдеться у повідомленні.
Комплексний технічний огляд електропоїздів проведуть корейські фахівці.
У прес-службі зазначають, що поїзди компанії Нyundai Rotem впродовж всіх двох років експлуатації перебувають на гарантійному обслуговуванні виробника. У разі виявлення недоліків, поломок, технічних несправностей, компанія – виробник усуватиме їх за власний рахунок.
«Пасажирам, які придбали квитки на поїзди Інтерсіті+ та здійснять поїздку залізничним транспортом буде повернена різниця вартості проїзду. У разі відмови від поїздки кошти будуть повернені у повному обсязі. Для цього пасажирам потрібно звернутися до залізничних кас вокзалів», – заявляють у прес-службі.
В Укрзалізниці також зазначили, що поїзди виробництва Нyundai Rotem повернуться на маршрути після ретельного комплексного обстеження.
Як повідомлялось, 12 лютого Укрзалізниця без попередження припинила експлуатацію Hyundai. Згодом залізниця повідомила, що корейські поїзди доправлено на технічний огляд. При цьому в Укрзалізниці не уточнили, як довго він триватиме.
З Києва вчора пасажирів Hyundai з квитками за 300 грн відправили у Харків звичайною електричкою.
Як повідомив екс-начальник Придніпровської залізниці, народний депутат Олександр Момот, «закрили продаж квитків на «Хюндай» через те, що в трьох потягам виявили у візках (колісній базі) підозру про руйнування».
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас