Цього тижня регіонали не планують голосувати за новий склад Кабміну - Чечетов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цього тижня регіонали не планують голосувати за новий склад Кабміну - Чечетов

Казна та Політика
365
Цього тижня народні депутати з фракції Партії регіонів будуть готові зібратися на робоче пленарне засідання, якщо всі фракції у Верховній Раді узгодять єдиний проект змін до Конституції. Однак, не планують голосувати за новий склад Кабінету міністрів. Про це сказав народний депутат з ПР Михайло Чечетов.
“Ми проголосували календарний план. І за календарним планом, цього тижня у нас робота в комітетах, наступний – пленарний. Оскільки домовилися, що працюватимуть над Конституцією, то якщо буде напрацьований єдиний документ і буде узгоджений між усіма фракціями, то не виключена можливість зібратися в якийсь день. Це обговорювалося на сесії ще в п’ятницю. Поки що на сьогоднішній день не зрозуміло ще нічого, бо навіть у опозиції є два варіанти Конституції”, – зазначив депутат.
На запитання кореспондента, а чи можливе голосування на цьому тижні у Верховній Раді за новий склад Кабінету міністрів, М.Чечетов відповів: “Щодо Кабінету міністрів, це вже інша пісня. Це не обговорювалося. Робочий пленарний день планувався під Конституцію, більше нічого не обговорювалося”.
Нагадаємо, у ЗМІ з’явилася інформація з посиланням на джерела в Партії регіонів про те, що регіонали збираються на засідання парламенту 13-14 лютого і не виключають можливості голосування за новий склад уряду.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас