Під час ревізії на "Укрпошті" виявили втрати на 3,2 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під час ревізії на "Укрпошті" виявили втрати на 3,2 млн грн

Казна та Політика
725
Під час ревізії фінансово-господарської діяльності “Укрпошти” та його структурних підрозділів працівники Держфінінспекції України виявили фінансові порушення, що призвели до недоотримання і втрат фінансових ресурсів на суму 3,16 млн грн. Про це УНН повідомили в прес-службі Держфінінспекції.
Під час ревізії було перевірено діяльність підприємства з 01.04.2012 до 31.08.2013.
Так, через завищення 33-ма підрядними організаціями вартості та обсягів виконаних ремонтно-будівельних робіт “Укрпошта” зазнала збитків на суму 751,7 тис. грн.
Безпідставне і завищене нарахування премій, різного роду надбавок і доплат призвело до зайвих витрат при виплаті заробітної плати на суму 519,7 тис. грн. А понаднормове списання паливно-мастильних та будівельних матеріалів завдало підприємству збитків на 590 тис. грн.
Під час ревізії було виявлено й інші порушення, зокрема: недотримання вимог законодавства щодо орендних відносин, покриття підприємством витрат сторонніх юридичних та фізичних осіб (орендарів при сплаті комунальних послуг, земельного податку тощо); безпідставне списання з обліку дебіторської заборгованості; ненарахування штрафних санкцій та пені за порушення умов договору через невиконання контрагентом договірних зобов’язань; відшкодування витрат без належного документального підтвердження; недостачі основних засобів та товарно-матеріальних цінностей.
Матеріали ревізії передано до МВС України, а до об’єкту контролю направлено відповідні вимоги щодо усунення виявлених порушень.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас