Негода не перешкода: "Київавтодор" почав ліквідацію аварійно небезпечних ділянок доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Негода не перешкода: "Київавтодор" почав ліквідацію аварійно небезпечних ділянок доріг

Казна та Політика
203
Комунальна корпорація “Київавтодор” почала ліквідовувати аварійно небезпечні ділянки доріг у всіх районах столиці. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.
“Вчора, 6 лютого, завдяки сприятливим погодним умовам протягом дня працівники комунального підприємства дорожньо-експлуатаційного управління районів змогли виконати роботи з ліквідації аварійно-небезпечних ям на вулично-дорожній мережі Києва. Дорожні бригади використовували литий асфальтобетон”, – йдеться в повідомленні.
У цілому обсяг виконаних робіт становить більше 700 кв. м. У повідомленні підкреслюється, що до робіт з ліквідації аварійно-небезпечних ям дорожники приступили в найбільш проблемних місцях, де глибина ям становить більше 4 см.
Крім того, працівники підприємства “Київавтошляхміст” виконували роботи з ліквідації ям на ряді шляхопроводів і мостів столиці.
Зокрема, бригади працювали на Південному мостовому переході, Московському мосту, шляхопроводах біля станції метро “Святошино” та станції метро “Берестейська”, на естакаді біля станції метро “Шулявська”, Індустріальному шляхопроводі і Гаванському мосту. Нагадаємо, що раніше КК “Київавтодор” почала очищення зливоприймачів у зв’язку з потеплінням з 7 лютого.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас