Найстарша біткоїн-біржа припинила виведення коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найстарша біткоїн-біржа припинила виведення коштів

Валюта
1673
Електронна біткоїн-біржа MtGox припинила виведення коштів у зв’язку з технічними труднощами. Про це повідомляється на сайті майданчика.
MtGox пішла на такий крок, щоб виправити технічні неполадки, викликані великим обсягом запитів на виведення коштів. У повідомленні пояснюється, що фахівцям необхідно дослідити систему в статичному стані.
Всі запити на проведення операцій, які довелося призупинити, будуть виконані, щойно вдасться виправити неполадки, запевнило користувачів керівництво біржі. Строки усунення труднощів не уточнюються. «Наша команда вирішить проблему якнайшвидше, новини з цього питання будуть надані 10 лютого», – уточнюється в повідомленні.
TechCrunch відзначає, що зростання кількості запитів на виведення коштів може бути пов’язане з рішенням Apple прибрати з магазину додатків для iPhone і iPad програму Blockchain, призначену для операцій з біткоїнами.
На тлі технічних труднощів у MtGox курс біткоїна на торгах 7 лютого станом на 15:00 по Москві знизився на 22 відсотка до 650 доларів.
На курс кріптовалюти могли вплинути й інші події. Зокрема, 6 лютого Генпрокутура РФ відзвітувала про розробку плану, в рамках якого МВС, ФСБ і Банк Росії мають намір запобігати правопорушення, пов’язані з використанням електронних грошей, у тому числі біткоїнів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас