МВС запевняє, що радикальні угруповання готують теракт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС запевняє, що радикальні угруповання готують теракт

Казна та Політика
1943
У Міністерства внутрішніх справ України є оперативна інформація про підготовку праворадикальними угрупованнями терористичного акту, заявляє голова МВС Віталій Захарченко.
“Праворадикальні угруповання планують знову розхитати мир і не зупиняться навіть перед терористичним актом. Про це свідчить і наявна у нас оперативна інформація, і останні події в Будинку профспілок, де стався вибух. Не виключено, що під час виготовлення вибухового пристрою”, – заявив Захарченко у своєму зверненні, оприлюдненому на сайті МВС у п’ятницю вранці.
Міністр зазначив, що переговорний процес між владою і опозицією, який триває останнім часом, дозволив частково зняти напругу в суспільстві. На вулиці Грушевського в центрі Києва вже не лунають вибухи і не спалахують “коктейлі Молотова”, проте “спокій подобається не всім”.
“Сьогодні – день відкриття зимової Олімпіади в Сочі, і своїми екстремістськими діями зловмисники намагатимуться затьмарити цю подію і привернути увагу до себе і своїх вимог”, – переконаний Захарченко.
Міністр підкреслив, що ті, хто планують злочинні дії, повинні пам’ятати: у правоохоронців достатньо можливостей для того, щоб знайти їх і притягнути до кримінальної відповідальності.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас