Свобода: Україна теж має ввести для росіян в'їзд за закордонними паспортами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Свобода: Україна теж має ввести для росіян в'їзд за закордонними паспортами

Казна та Політика
646
Україна має скористатися введенням в’їзду на територію Російської Федерації за закордонними паспортами і ввести аналогічні правила, вважає народний депутат від Всеукраїнського об’єднання Свобода Юрій Сиротюк.
“Це нормальна реакція Росії (введення правила про в’їзд за закордонними паспортами -прим. ред.), і у нас має бути адекватна реакція – пора давно вже попрощатися з Радянським Союзом, – сказав він.
“Очевидно, якщо ми хочемо більш тісно співпрацювати з Європейським Союзом, ми зобов’язані навести порядок на східному кордоні, встановити цю межу. Якщо у нас східна межа буде відкрита, українці ніколи не отримають безвізовий в’їзд до Європейського Союзу, – додав парламентарій.
Він також підкреслив, що необхідно провести делімітацію і демаркацію східного кордону України.
“Як мінімум, має бути дзеркальне відношення до наших сусідів з Росії, що в’їзд повинен проходити за закордонними паспортами”, – сказав Юрій Сиротюк.
При цьому він зазначив:
“Добре, що Росія це робить, тому що, якби ми почали це робити, Росія почала б кричати про бандерівців, фашистів, істерити, що Україна відгороджується, а так вони самі це роблять і ми маємо скористатися моментом”.
Нагадаємо, в ФМС Росії заявили, що з 2015 року всі іноземці будуть в’їжджати до країни тільки за закордонними паспортами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас