Хто зацікавлений у будівництві концесійних доріг в Україні? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хто зацікавлений у будівництві концесійних доріг в Україні?

Казна та Політика
945
Пілотними проектами концесії в дорожній галузі України вже зацікавилися інвестори з Європи, Російської Федерації та Китаю, повідомив в.о. міністра інфраструктури України Володимир Козак.
Він нагадав, що перший конкурс на концесійне будівництво автодороги Львів-Краковець планується провести в 2014 році.
Раніше “Укравтодор” визначив низку пілотних проектів концесії в дорожній галузі: дороги Краковець-Львів-Броди-Рівне, Щербаківка-Харків-Новомосковськ, Ульянівка-Миколаїв-Херсон-Красноперекопськ-Сімферополь, Одеса-Рені, Запоріжжя-Мелітополь-Джанкой-Сімферополь, перша черга кільцевої дороги навколо Києва.
Як повідомлялося, іспанська компанія Elsamex SA, яка стала переможцем міжнародного тендеру на експлуатаційне утримання ділянки дороги в Україні, буде отримувати оплату своїх послуг не за виконані обсяги робіт, а за експлуатаційний стан автотраси після приведення її у відповідність з необхідним рівнем експлуатації.
Згідно з пілотним контрактом, підписаним 31 грудня 2013 року, Elsamex SA займеться експлуатаційним утриманням ділянки від Бродів до Стрия (км 434 +230 – км 621 +500) автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас