Кличко: парламент повинен повернутися до Конституції 2004 року, а після цього вже говорити про напрацювання її нової редакції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко: парламент повинен повернутися до Конституції 2004 року, а після цього вже говорити про напрацювання її нової редакції

Казна та Політика
208
Верховна Рада України повинна повернутися до Конституції 2004 року, а потім вже буде час для напрацювання нової редакції Основного закону.
Про це під час пленарного засідання заявив лідер “УДАРу” Віталій Кличко, – повідомляє прес-служба партії.
Він наголосив, що люди сьогодні чекають конкретних змін, а не забалакування проблеми.
“Сьогодні завдання – щоб кризи не було. Люди вимагають перезавантажити систему влади, бо ніхто не хоче залежати від настрою однієї людини в державі – президента”, – сказав лідер “УДАРу”.
Водночас, наголосив Кличко, якщо зміни не відбудуться найближчим часом, то це призведе до нового витку ескалації. Він зауважив, що і президент, і Партія регіонів сьогодні заявляють, що на зміну Конституції знадобиться щонайменше півроку.
“Один із шляхів виходу з ситуації – повернення до Конституції 2004 року, а потім ми можемо говорити про нову Конституцію. У нас буде достатньо часу, щоб напрацювати новий документ”, – додав лідер “УДАРу”.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас