Доходи задекларували вже 49 українських мільйонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Доходи задекларували вже 49 українських мільйонерів

Казна та Політика
622
З початку 2014 року майже 16 тис. громадян вже задекларували 1,5 млрд грн доходів, отриманих в 2013 році, з них 49 чол. отримали дохід у розмірі більше 1 млн грн, повідомило Міністерство доходів і зборів з посиланням на оперативні дані.
Згідно з повідомленням прес-служби міністерства, фахівці відомства всіляко допомагають громадянам у заповненні декларацій, проводять консультації. “Для зручності працюючих громадян передбачена можливість подати декларацію у вихідні дні або у вечірні години. Проводяться виїзні консультації на великих підприємствах і у віддалених районах”, – зазначає прес-служба.
У міністерстві діє сервіс “Декларування он-лайн”, за допомогою якого можна заповнити та надіслати декларацію про майновий стан і доходи через інтернет. Для користування цією послугою платнику необхідно мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення.
Міністерство доходів і зборів закликає громадян вчасно, не відкладаючи на останній день, задекларувати свої доходи. Нагадуємо, що для отримання податкової знижки річну декларацію про майновий стан і доходи можна подавати протягом усього поточного року.
За підсумками деклараційної кампанії 2013 декларації на податкову знижку подали 198,3 тис. громадян. Їм було відшкодовано 214,3 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас