Укрексімбанк впровадив "зарплатний" проект на ЗАТ "Луга-Нова" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк впровадив "зарплатний" проект на ЗАТ "Луга-Нова"

Фінтех і Картки
212
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" реалізував "зарплатний" проект з використанням міжнародних платіжних карток VISA Electron на одному з провідних вітчизняних виробників лікеро-горілчаної продукції ЗАТ "Луга-Нова" (м. Луганськ).
На сьогоднішній день у межах проекту емітовано понад 350 карток VISA Electron. Отримувати готівкові кошти за платіжними картками працівники підприємства зможуть у будь-якому з 4 банкоматів Укрексімбанку в м. Луганську. Крім того, найближчим часом кількість банкоматів у м. Луганську зросте до 7 одиниць.
Картки VISA Electron емітуються у межах платіжної системи VISA International та поряд із картками Maestro широко використовуються для впровадження "зарплатних" проектів на підприємствах та в організаціях.
Укрексімбанк має значний досвід впровадження "зарплатних" карткових проектів. Серед понад 800 клієнтів-юридичних осіб, які вже скористалися такими послугами, є компанії з кількістю працюючих до 11000 чоловік.
Станом на 01.04.2003 Укрексімбанк емітував понад 135000 міжнародних платіжних карток та встановив на території України більш ніж 130 банкоматів.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом, яка надає своїм клієнтам повний перелік банківських послуг та має відділення і представництва у всіх регіонах України. Бездогана міжнародна репутація та надійність Укрексімбанку визнана світовими фінансовими організаціями та закордонними банками.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас