Підсумки 2013 року компанії «Интергал-Буд» - введено 100 тис. кв.м — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підсумки 2013 року компанії «Интергал-Буд» - введено 100 тис. кв.м

226
Наприкінці кожного року компанія «Интергал-Буд» традиційно підбиває підсумки року, що минає, відзначає найбільш значущі події і реалізовані проекти минулого року. 2013-ий не став винятком , рік був насиченим, наповненим цікавими, знаковими проектами та досягненнями, якими компанія рада поділитися.
У 2013 році компанія «Интергал-Буд» в Києві ввела в експлуатацію 3 житлових будинки на 1015 квартир загальною площею 100 тис. кв. м , в які зараз йде активне заселення . Також були введені в експлуатацію торговий центр в ЖК «Парковые Озера» (вул. Воскресенська , 14 ) , гіпермаркет «Леруа Марлен» на вул. Саперно -Слобідській , відбулося урочисте відкриття торгового центру «Полярний » (вул. Полярна / Майорова ).
У Львові в 2013 році було завершено будівництво житлового комплексу по вул. Вашингтона , 4 , який перетворився на повноцінний житловий район з власною унікальною інфраструктурою , житловий будинок на бульв. Міхновських , 32Б , житловий будинок по вул. Мучна, 16 був введений в експлуатацію багатофункціональний готельно-офісний комплекс «RIUS» і бізнес-центр «RIUS».
Також в 2013 році «Интергал-Буд» продовжив будівництво в Києві II , III і IV черг ЖК «Парковые Озера» , II , III черг ЖК «Яскравый » , I черги ЖК «Малахит» , житлових будинків «Лидер» і «Лукьяновский» , що склало понад 200 000 кв.м.
Забудовник дбає і про комфорт мешканців комплексів – у 2013 -му був зданий в експлуатацію паркінг в ЖК «Парковые Озера» на 383 паркомісця , встановлені дитячі та спортивні майданчики в житлових комплексах «Парковые Озера» , «Яскравый » і біля будинку по вул . Саперно-Слобідській , територія всіх комплексів упорядковується і озеленяется .
Компанія «Интергал-Буд» орієнтується на успішний європейський досвід і активну участь у соціальних програмах. Так в 2013 році було введено і передано місту в експлуатацію 2 дитячих садка на 100 і 140 місць , відкрито кілька дитячих і спортивних комплексів у Києві та Львові , упорядкована частина території парку «Перемога» в Києві. У березні 2013 компанія брала участь у благодійній виставці -форумі Нерухомість – 2013 , кошти якої були передані на лікування онкохворих дітей.
Всі ці досягнення принесли компанії практично всеукраїнське визнання – «Интергал-Буд» нагороджений почесним титулом «Бренд року 2013». Конкурс проводився під патронатом Кабінету Міністрів України та Ради Підприємців України .
Будівництво всіх об’єктів компанії «Интергал-Буд» ведеться виключно за власні кошти , а продажі починаються на досить високому рівні готовності. Все це , включаючи темпи будівництва і кількість реалізованих проектів , дозволило досягти компанії високого рівня довіри з боку покупців.
Крім того , в 2013 році «Интергал-Буд» спільно з АТ «Дельта -Банк» відкрили програму кредитування для фізичних осіб на придбання квартир в проектах компанії на пільгових умовах – від 8,99 % річних у гривні до 15 років з першим внеском від 20 %.
Сьогодні компанія «Интергал-Буд» не зупиняється на досягнутому і активно розвиває нові проекти. У 2014 році продовжиться будівництво кількох житлових комплексів у Києві, розпочате наприкінці 2013 року: мікрорайон на Позняках , ЖК «Демеевка» (м. Київ , вул. Деміївська ) , буде продовжено будівництво наступних черг в ЖК «Малахит» , «Парковы Озера» і «Яскравый» а також житлових комплексів і торгово -офісних центрів у Львові , Рівному , Ужгороді , Мукачево, Житомирі. Сьогодні компанією ведеться будівництво близько 400 тис. кв. м житла, з яких на 2014 рік заплановано введення 190 тис. кв. м житла. В даний момент розробляються проекти забудови великих комплексів на Нивках і в сел. Гатне , будинків на вул. Комарова , вул. А. Барбюса , пров. Кияновському , просп. Перемоги та вул. Толбухіна (м. Київ).
Про компанію : Компанія “Интергал-Буд” заснована в 2003 році у Львові і сьогодні є однією з найбільших девелоперських компаній в Україні . Компанія розвиває великий портфель проектів : за час своєї діяльності “Интергал-Буд” реалізував більше 50 проектів у сфері житлової і комерційної нерухомості загальною площею близько 600 000 кв. м.
http://intergal-bud.com.ua/
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас