ТОВ ВКТ "Арго" виплатив інвесторам процентний доход по облігаціях серії Б за перший купонний період — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОВ ВКТ "Арго" виплатив інвесторам процентний доход по облігаціях серії Б за перший купонний період

Фондовий ринок
570
Менеджер проекту і платіжний агент з випуску облігацій ТОВ ВКТ «Арго» (м. Чернівці) банк «Аваль» переказав інвесторам процентні доходи по цих облігаціях серії Б за перший купонний період. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на заступника начальника управління корпоративного банкінгу банку «Аваль» Олександра СЄНЬКІНА.
За його словами, процентні доходи інвесторам було виплачено із розрахунку 17 відсотків річних у гривні з обмеженням валютної доходності на рівні 12 відсотків річних.
Виплата першого купону по облігаціях серії А ТОВ ВКТ «Арго», як нагадав О. СЄНЬКІН, відбулася 15 березня 2003 року із розрахунку 16 відсотків річних у гривні з обмеженням валютної доходності на рівні 11 відсотків річних.
Держкомісія з цінних паперів і фондового ринку у грудні 2002 р. зареєструвала емісію іменних процентних облігацій ТОВ ВКТ «Арго» на загальну суму 18 млн. грн. трьома серіями з терміном обігу від 3 до 4 років, щоквартальною виплатою купону, офертою на викуп емітентом за 1 рік до погашення по кожній серії та валютним хеджем для потенційних інвесторів.
Як повідомив О.СЄНЬКІН, емітент є клієнтом АППБ «Аваль» та має позитивну кредитну історію. ТОВ «Арго» присутній на ринку України з 1993 року і на сьогодні є одним із лідерів серед виробників металевої тари та пакувальних матеріалів на вітчизняному ринку. За весь період існування компанія щорічно збільшувала обсяги виробництва з відповідним зростанням розмірів чистого прибутку. Виробничо-комерційному товариству «Арго» належить відома торгова марка «Господиня».
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль», створений у 1992 році, входить у групу найбільших банків України. Регіональна мережа банку перевищує 1200 структурних підрозділів. Банк активно виступає менеджером та андеррайтером проектів із випуску та розміщення корпоративних облігацій. З вересня п.р. банк реалізував низку таких проектів, зокрема з ВАТ «Мономах» (500 тис. грн.), ЗАТ «Укрзернопром» (6,4 млн. грн.), ВАТ «Будматеріали» (1 млн. грн.), ТОВ «Будматеріали маркетинг» (1 млн. грн.), ТОВ «ЮВС» (6 млн. грн.).
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас