Integrites виступила юридичним радником найбільшого авіаремонтного заводу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites виступила юридичним радником найбільшого авіаремонтного заводу в Україні

112
Міжнародна юридична фірма Integrites успішно захистила інтереси державного підприємства «Завод 410», локомотива авіаремонтної галузі в комплексному судовому проекті.
Предметом судового спору стали права попереднього користування на знак для товарів і послуг, і протидія стягненню плат за договорами про надання послуг.
В рамках проекту, юристи МЮФ Integrites надали юридичну підтримку відносно правових підстав для визнання в суді недійсними свідоцтв конкурентів на торгові марки. Зокрема, особливу увагу було приділено таким підставам для визнання свідоцтв недійсними, як використання у складі знаку для товарів і послуг прізвища відомої в Україні людини без її згоди. В Україні було всього декілька аналогічних судових розглядів. Дану справу можна розглядати як один з перших правових прецедентів.
В ході представництва інтересів клієнта, юристами МЮФ Integrites була розроблена стратегія та покроковий алгоритм для досягнення поставлених клієнтом цілей. Результатом виконаної роботи в юридичній частині для клієнта стала мінімізація ризиків, пов’язаних із судовим розглядом та використання ефективного способу для захисту своїх прав у суді.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас