Східний регіон оптимізує управління фінансами з «ІНТАЛЄВ» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Східний регіон оптимізує управління фінансами з «ІНТАЛЄВ»

147
Експерти ГК «ІНТАЛЄВ» провели 29 листопада у Донецьку спеціалізований Форум для генеральних і фінансових директорів. Близько 70 делегатів – ТОП-менеджерів провідних компанії Східного регіону разом зі спікерами обговорили приклади оптимізації та автоматизації фінансового управління .
Спікери Форуму, безпосередні учасники реальних проектів з впровадження систем фінансового планування та оптимізації систем фінансового управління, розповіли про досвід удосконалення інструментів управління в провідних українських компаніях. Доповіді розкрили широке коло питань від галузевої специфіки застосування окремих інструментів до повного процесу побудови комплексної системи управління бізнесом.
Універсальність представлених інструментів (бюджетування, електронний документообіг, автоматизовані системи, тощо) і технологій (KPI, TOC) зробила доповіді цікавими кожному учаснику в незалежності від сфери діяльності, а дискусію – активною і змістовною.
Докладніше про результати Форуму, відгуки учасників та фотозвіт заходу дивіться на сайті ГК «ІНТАЛЄВ» – http://www.intalev.ua/.
Одна з доповідей, що викликали найбільший інтерес аудиторії, був присвячений такому важливому елементу системи управління фінансами, як корпоративне казначейство. У зв’язку із жвавою реакцією залу експерти «ІНТАЛЄВ» вирішили більш детально розкрити цю тему в рамках наступного майстер-класу – «Корпоративне казначейство в дії: інструменти, результати та ефекти».
Західпройде 19 грудня у Києві. Участь безкоштовна для цільової аудиторії за умови попередньої реєстрації. Подробиці на сайтіорганізатора.
Медіа-партнери Форума:
•Генеральнийінформаційний партнер: Інформаційно-аналітичний портал Comments.UA;
•Інформаційне агентство Форуму: РБК-Україна;
•Інформаційніпартнери: Комп&ньон, Finance.UA, портал rabota.ua.
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас