Швеція: влада може застосувати насильство до Євромайдану - дійсно критичні дні для України попереду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швеція: влада може застосувати насильство до Євромайдану - дійсно критичні дні для України попереду

Казна та Політика
1473
Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт висловив побоювання, що ті сили, які хочуть, щоб Україна зійшла з європейського шляху, не будуть ухилятися від використання насильства.
Про це Більдт написав на своїй сторінці в Twitter.
«Але дійсно критичні дні попереду для України. Небезпеку не можна недооцінювати. Потрібна мудрість і лідерство. Вулиці Києва стали новим символом мрії про світ, свободу і процвітання всіх націй, які несе Європа», – написав він.
Нагадаємо, голова МЗС Швеції знаходиться в Києві. Учора секретар РНБО Андрій Клюєв провів зустрічі з міністром закордонних справ Польщі та Швеції Радославом Сікорським і Карлом Більдтом.
Цього ж дня міліція анонсувала жорсткий розгін мітингувальників з адмінбудівель Києва. Як повідомив в.о. начальника столичного главку міліції Валерій Мазан, міліція діятиме жорстко, якщо мітингувальники не захочуть звільняти захоплені адміністративні будівлі.
«Але якщо буде порушення закону, ми будемо діяти рішуче, жорстко… Злочинців вмовляти не будемо – для цього у нас є всі засоби і можливості, передбачені законом», – сказав Мазан.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас