“Золоті” кредити Ощадбанку для клієнтів Черкаської області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“Золоті” кредити Ощадбанку для клієнтів Черкаської області

Валюта
340
Десять відділень Ощадного банку України розпочали на Черкащині надавати фізичним особам ломбардні кредити під заклад виробів із дорогоцінних металів.
- Це дуже вигідний для людей вид кредитування, - пояснив начальник Черкаського облуправління Ощадбанку Юрій Ткаченко. – Адже ломбардні кредити клієнти одержують при першому ж відвідуванні банку. Властиву традиційним схемам кредитування багатоденну процедуру оформлення застави скорочено тут до мінімуму. Через 20 хвилин відвідувач банку виходить із нього з терміново необхідною сумою грошей.
Умови ломбардного кредитування під заклад виробів із дорогоцінних металів прості. Клієнт може взяти кредит терміном до 3 місяців у розмірі не більше 2500 гривень. Його обсяг залежить від платоспроможності позичальника. Визначають її спеціально підготовлені банком експерти на основі цінової вартості виробів з дорогоцінних металів, які передаються під заклад банківській установі, і терміну, на який людина бажає взяти кредит.
Крім того, сказав Юрій Ткаченко, за користування кредитом клієнт сплачуватиме менше, ніж у ломбарді при закладі цінностей – у середньому 0,5 % за день. До того ж Ощадний банк на відміну від приватних ломбардів не бере плату за зберігання та страхування предмета закладу. Ті, хто вже впевнився у перевагах цієї послуги, говорять, що це дійсно золотий кредит, оскільки допомагає знайти спосіб розв’язання насущних проблем у короткий час і на вигідних умовах. Аби задовольнити потреби більш широкого кола клієнтів, обласне управління Ощадбанку планує організувати для громадян ломбардне кредитування також в інших своїх відділеннях.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас