Цікаво, чи буде сучасний банк зацікавлений у тому, щоб його вкладники заробляли на своїх депозитах? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цікаво, чи буде сучасний банк зацікавлений у тому, щоб його вкладники заробляли на своїх депозитах?

Валюта
882
Поклавши гроші на депозит у банку, ти, ймовірно хочеш чи не хочеш, а отримуєш заочний статус консерватора. Чому? Та тому що ти дієш по старинці, за звичкою, за традицією, яка склалася у суспільстві. А час вимагає від тебе більш активних кроків, які відповідали би нинішнім запитам. Як же поводитися середньостатистичному громадянину зі своїми заощадженнями, аби і зиск був, і збереження їм забезпечити?
До більш агресивних (активних) способів вкладання коштів сьогодні відносять не банківські вклади, а інвестиції на валютному ринку Форекс. Пересічному українцю не варто боятися таких фінансових термінів, як «інвестиції» чи «валютний ринок». Треба сприйняти їх, як дане.
Адже ніхто не боявся відкривати рахунки у банках та довіряти їм свої заощадження… (І, до речі, дарма, адже неодноразово банки розчаровували своїх вкладників та «лопалися», як мильні бульбашки). А рахунки на валютному ринку Форекс – це відповідність сучасним вимогам поводження з грошима та фінансової культури.
Довіряючи свої гроші не банкам, а брокерським компаніям, ви можете забезпечити не тільки їхнє збереження, але й багаторазово збільшити стартову суму, а також отримати нове для себе джерело додаткового фінансування.
Інвестування в Форекс ще називають пасивним заробітком, тому що гроші нараховуються вам на рахунок без жодних зусиль з вашого боку. Механізм дії таких вкладів (інвестицій, пасивного заробітку) достатньо простий.
Ви відкриваєте рахунок у будь-якій брокерській компанії, вносите на нього певну суму коштів (не менше 100 доларів, це мінімальний поріг), приєднуєте цей рахунок до спеціального торгового рахунку (ПАММ), яким управляє професійний трейдер і в кінці кожного торгового періоду (мінімум тиждень) знімаєте зароблені проценти, тобто – прибуток.
Як і на звичайному банківському депозиті, так і на ПАММ-рахунку вам зовсім не треба знати, що відбувається з вашими грішми. Головне – отримувати стабільний прибуток. До того ж, у випадку з ПАММ-інвестуванням, успіх головним чином залежатиме від того, наскільки досвідчених та успішних трейдерів (управляючих ПАММ-рахунками) ви обрали.
Адже від їхньої виваженої торгівлі і буде залежати розмір вашого доходу. Управляючі на своїх ПАММ-рахунках акумулюють свої кошти та гроші багатьох інвесторів, які. Як і ви, довірили їм в управління свої інвестиції. Трейдери торгують за певну суму комісійних. Тому стимул до прибуткової торгівлі у них є. Плюс, вони також, як і ви, ризикують власними грошима, а значить працюватимуть на совість.
І, нарешті, найголовніша відміна ПАММ-інвестування від банківських депозитів – це розмір прибутку. Інвестори Форекс на повну витрачають свій прибуток у той час, коли банківські вкладники чекають виплати своїх річних відсотків. Щомісяця інвестори отримують таку ж суму, як власники депозитів за весь рік.
Джерело http://investbag.com
За матеріалами:
Форекс-Тренд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас