Укрексімбанк розпочав емісію міжнародних платіжних карток у євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк розпочав емісію міжнародних платіжних карток у євро

Валюта
130
ВАТ “Державний експортно-імпортний банк України” запропонував клієнтам нову послугу – відкриття у євро карткових рахунків міжнародних платіжних карток систем MasterCard Int. та VISA Int.
Нова послуга буде особливо корисна тим клієнтам, які часто подорожують до країн єврозони, адже у такому випадку держателі карток Maestro та MasterCard заощаджують 1% від суми кожної здійсненої операції. Така економія стала можливою внаслідок розрахунків Укрексімбанку із платіжною системою MasterCard Int. з використанням двох валют – євро та доларів США.
Тарифи на відкриття та обслуговування карток з рахунком у євро не відрізняються від тарифів комісійної винагороди для інших карток. На залишки коштів за картковими рахунками в євро Укрексімбанком щомісяця нараховується до 1,7% річних.
При цьому для клієнтів залишається можливість оформлення карток платіжних систем MasterCard Int. та VISA Int. до одного карткового рахунка.
Пропозиція такої послуги, поряд із безпосереднім режимом роботи процесінгового центру Укрексімбанку з платіжною системою MasterCard Int., створює для клієнтів банку цілий перелік додаткових зручностей та переваг і є частиною стратегії Укрексімбанку по підвищенню якості надання карткових послуг.
Довідка.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в обласних центрах та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int., з 1998 – розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас