У поїзд № 91/92 Київ-Львів тепер можна сідати з роздруківкою з інтернету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У поїзд № 91/92 Київ-Львів тепер можна сідати з роздруківкою з інтернету

Особисті фінанси
1105
“Укрзалізниця” з 29 жовтня впровадила посадку з електронним квитком у потягу № 91/92 Київ – Львів – Київ, передає прес-служба залізничної адміністрації.
Купивши в інтернеті квиток на поїзд і роздрукувавши його самостійно на звичайному принтері, пасажири можуть вирушати на посадку у вагон, минаючи залізничну касу, де зазвичай відбувалася видача квитка на бланку суворої звітності.
Оформлення електронних квитків припиняється за одну годину до відправлення поїзда з початкової станції маршруту.
Відзначається, що електронні квитки на поїзд № 91/92 Київ-Львів мають статус розрахункового документа (фіскального чека). Такі квитки забезпечені QR-кодом, який провідники можуть зчитувати за допомогою сканерів, в цих кодах зашифрована вся необхідна інформація про пасажира і його поїздку.
Зараз квитки з QR-кодом продаються на поїзди класу “Інтерсіті+” з Києва у Львів, Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Запоріжжя і назад (Hyundai) і з Донецька та Харкова до Сімферополя і назад (Skoda).
Крім цього, електронні квитки з QR-кодом оформляються на нічні поїзди: № 37/38 Донецьк-Київ (з 18 травня 2013 року), № 11 /12 Сімферополь-Київ (з 1 жовтня), № 63/64 Харків-Київ (з 18 жовтня). До кінця року заплановано ввести такі квитки у всіх пасажирських поїздах внутрішнього сполучення.
“Укрзалізниця” продає залізничні квитки в інтернеті на сайті booking.uz.gov.ua .
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас