“Надра” завершив пілотний проект по випуску передплачених карток Maestro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“Надра” завершив пілотний проект по випуску передплачених карток Maestro

Фінтех і Картки
209
Банк «Надра» успішно завершив пілотний проект у Києві по впровадженню нового карткового продукту платіжної системи MasterCard Europe – предоплаченої картки Maestro.
Цей проект Банк розпочинав у грудні минулого року, на його завершення - на початку березня 2003 року, було продано близько 1 тис. карток, що свідчить про неабияку популярність нового продукту.
Предплачена картка Maestro є дебетною карткою і передбачаає використання коштів, що знаходяться на рахунку, лише в межах доступної суми. Всі операції по картці здійснюються з використанням Пін-коду, що забезпечує повну безпеку розрахунків.
Основною перевагою картки є її швидке і просте оформлення – уся процедура оформлення займає не більше 15 хвилин. Крім того, картка має рядом унікальних особливостей:
-картки оформляються в гривні, доларах США чи євро;
-картка неперсоніфікована (тобто на неї не наноситься прізвище клієнта), завдяки чому вона видається одразу при звертанні клієнта до банку, а також може бути передана клієнтом у користування іншій особі;
-при оформленні картки не потрібно підписання договору між клієнтом і банком;
-зарахування готівкових коштів на картку відбувається в режимі реального часу, тобто вони відразу стають доступними клієнтові;
-картку можна поповнити готівковим чи безготівковим шляхом;
-при отриманні картки й Пін-коду до неї клієнти одразу можуть замінити привласнений секретний Пін-код на будь-який більш зручний у мережі банкоматів банку;
-картки мають необмежений термін дії;
-можливе оформлення додаткової картки;
-клієнти - контрактні абоненти мобільних операторів UMC і Киїстар можуть оплачувати карткою послуги за мобільний зв'язок у мережі банкоматів Банку.
Предплачені картки можна оформити в будь-якому зі 150 відділень банку «Надра» на території України.
Довідка:
Банк “Надра” посідає третє місце серед банків України за кількістю емітованих карток та четверте – за кількістю встановлених банкоматів. Інфраструктура обслуговування карток Банку налічує 171 банкомат та 136 пунктів видачі готівки за платіжними картками. Банком обслуговуються понад 600 зарплатних проектів.
За матеріалами: Надра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас