Кінець санітарної епохи: Онищенко іде з посади голови Росспоживнагляду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінець санітарної епохи: Онищенко іде з посади голови Росспоживнагляду

Світ
1436
Глава Росспоживнагляду Геннадій Онищенко залишає посаду у зв’язку із закінченням терміну повноважень, новим керівником відомства буде призначена його заступник Анна Попова. Про це журналістам сьогодні повідомила віце-прем’єр РФ Ольга Голодець.
“У Геннадія Григоровича Онищенко закінчився термін повноважень на посаді глави Росспоживнагляду, у зв’язку з чим він залишає цей пост. Новим главою відомства буде призначена заступник керівника Росспоживнагляду Анна Попова”, – сказала Голодець, коментуючи повідомлення про можливу відставку Онищенко. Вона підкреслила, що Попова “кваліфікований лікар і хороший спеціаліст”.
Чим був незадоволений Геннадій Онищенко
Про мітинги: «Масові скупчення людей на вулицях можуть сприяти якнайшвидшому зараженню з витікаючими наслідками»
Про суші-бари: «Чого вам кортить? Приходьте в ресторан, нехай вам зварять рибу. Їжте те, до чого звикла ваша генетична пам’ять. Я бачив, як поглинають цю рибу (суші – ред.), – Хічкок тут хлопчисько. Люди ковтають кусень незрозуміло чого, яке вже починає розкладатися, і задоволені сидять».
Про пташиний грип: «Ворони – це пернаті вовки, і їх треба нещадно знищувати».
Про алкогольну залежність: «Думаю, що в 2008 році відбудеться перелом, і ми, слава богу, відродимось у своєму устремлінні і позбавимо Росію від більш ніж 300-річного загулу, ініційованого Петром Першим. Ми повернемося на круги своя, станемо патріархальною, поважаючою домобуд, в плані споживання алкоголю, країною».
Про свинячий грип: «Російських свиней, будь ласка, їжте, якщо вам дозволяють ваші переконання, спосіб життя, а також гаманець. З російською свининою у нас все гаразд».
«Це дуже тривожно, так як свиня близька до людини, якщо не за інтелектом, то з фізіологією».
Про аномальну спеку: «Слово «сієста» я ніколи не вживав, для мене це лайка. Я скрізь кажу про продовження денної перерви».
Про куріння: «Вовк (з « Ну, постривай!» – Ред.) – він же негідник. Він, приблизно, один і той же, що ваш улюблений Джеймс Бонд. Це рафінований, приблизно 85-кілограмовий шматок біології в «Дольче і Габбана», який є вбивцею і кримінальним злочинцем».
Про грузинські вина: «Якби вони виноград ввозили, я б сам через кордон перевозив, а вони його псують, переводячи на вино. Уявляєте, святий продукт, продукт від бога, оспіваний і в язичницькій, і в християнській релігії, а вони беруть його і роблять з нього алкогольний напій. Кошмар просто!».
Про масляний тиждень: «Моніторинг за якістю млинців показує, що вони не отруйні. Якщо ви боїтеся зіпсувати собі талію, обмежте споживання млинців. Якщо будете споживати позамежні дози, це буде небезпечний продукт, тому що він через півдоби виявиться на вашій талії і довго звідти не піде».
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас