У Києві з'явиться новий величезний ТРЦ "Універсіті" - прямо під парком Шевченка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з'явиться новий величезний ТРЦ "Універсіті" - прямо під парком Шевченка

Фондовий ринок
1628
Новий торгово-розважальний центр буде називатися «Універсіті» і орієнтуватиметься на студентів вузів, розташованих в районі бульвару Шевченка в Києві.
ТРЦ буде трирівневим і розміститься під вул. Володимирська на ділянці від вул. Льва Толстого до бульвару Шевченка.
Ділянка виділена ТОВ «Київміськбудінвест», а робота над проектом почалася ще в 2005 році. Зараз йдуть переговори з інвесторами, і завершується розробка проектної документації .
У торговому центрі заплановані не тільки магазини, але і кінотеатр на три зали, боулінг, парк атракціонів, більярд, кафе та ресторани, а також льодовий каток.
Передбачається, що торговий центр зможе прийняти до 10 тисяч осіб. Попередня вартість проекту – $ 47 млн. Побудувати ТРЦ планують за 2-2,5 року, при цьому перекриватимуть половину вулиці Володимирської.
Експерти попереджають, що торговий центр в цьому місці буде важко обслуговувати, адже біля парку Шевченка практично немає місця для паркування, і фурам з товаром буде важко заїжджати.
Як повідомляли «Коментарі», в Києві нові торгові центри будуються частіше, ніж житлові будинки. До кінця третього кварталу 2012 року Київ за показником будівництва нових торгових площ посів друге місце серед найбільших міст Східної Європи, поступившись першістю Москві.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас