Участь в акції «Бонус лояльності» від компанії Форекс-Тренд принесе додатковий дохід 6-12%! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Участь в акції «Бонус лояльності» від компанії Форекс-Тренд принесе додатковий дохід 6-12%!

Валюта
150
Як показує практика, восени фінансові ринки схильні до активізації: трейдерів та інвесторів більшає, люди повертаються після літнього відпочинку, ліквідність ринків зростає, а Форекс-брокери намагаються запропонувати своїм клієнтам максимально вигідні умови співпраці.
У самий розпал улюбленої акції українських автомобілістів, яку влаштувала брокерська компанія Форекс Тренд, вже оголошено умови наступної, не менш привабливої програми. Нагадаємо, що за розміщення рекламної продукції компанії на своїх транспортних засобах автовласникам відкривали депозити на суми від 2000 доларів до 20 000 доларів, прибуток від інвестування яких був їхнім чистим доходом.
І ось знову Форекс Тренд пропонує своїм клієнтам взяти участь в акції, умови якої дуже привабливі у фінансовому плані. Отже, до річниці Форекс Тренду приурочено програму Бонус лояльності.
Смисл та основні переваги акції в тому, що бонус нараховується клієнтам авансом. Якщо клієнт бере участь в акції протягом 180 днів, то бонус складе 6%. Якщо термін його участі дорівнюватиме 360 дням, то винагорода досягне 12%. Якщо ж інвестор не буде знімати прибуток до завершення акції, то з урахуванням реінвесту дохід складе 7% та 13% за 180 днів та 360 днів відповідно.
Існує один нюанс, який варто врахувати, приймаючи рішення щодо участі в акції: до завершення програми «Бонус лояльності» кошти з рахунку виводити небажано. В іншому випадку, інвестор втратить суму, яка вдвічі більша за нарахований бонус винагороди. Крім цього, якщо клієнт Форекс Тренду вкладає кошти з умовою реінвестування, то до завершення акції неможна виводити не тільки основні кошти, але й прибуток.
Враховуючи все вищеназване, можна зробити висновок, що дана бонусна програма найбільше підходить тим інвесторам, які дотримується принципу: «Тихіше їдеш, – далі будеш». Вони віддають перевагу інвестуванню на далеку перспективу. Тому «Бонус лояльності» – це оптимальні умови для їхнього ефективного інвестування з додатковими можливостями збільшення прибутку.
Джерело http://investbag.com
За матеріалами:
Форекс-Тренд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас