МЗС рекомендувало українцям не їздити до Японії і В'єтнаму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС рекомендувало українцям не їздити до Японії і В'єтнаму

Світ
1383
Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України утриматися від поїздок до центрально-північного В’єтнаму і Японії через тайфун.
“У зв’язку з наближенням до материкової частини В’єтнаму тайфуну “Нарі”, який, як очікується, буде супроводжуватися сильними дощами з вітром, що може викликати масштабні підтоплення територій північно-центральних районів В’єтнаму і зсувів, МЗС рекомендує утриматися від поїздок до центрально-північної частини В’єтнаму з 16 по 18 жовтня…” – йдеться в повідомленні прес-служби МЗС.
При цьому в рекомендаціях відомства наголошується, що необхідно постійно відстежувати повідомлення місцевих органів про розвиток ситуації, а також бути готовим до екстреної евакуації з небезпечних зон дії циклону і, у разі її проведення, слідувати інструкціям рятувальних служб.
“Подібна ситуація прогнозується також в Японії, де 16 жовтня очікується посилення швидкості пересування тайфуну “Нарі” до 65 кілометрів на годину”, – додано в повідомленні.
Також відомство повідомляє, що у разі надзвичайних ситуацій українцям необхідно звертатися до дипломатичних представництв України в зазначених країнах: у посольство у В’єтнамі за телефоном (00844) 37 34 44 84 і в Японії – (00813) 54 74 97 70.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас