Винахідливі спекулянти: літні жінки за 20 грн скуповують квитки на матч "Україна-Польща" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Винахідливі спекулянти: літні жінки за 20 грн скуповують квитки на матч "Україна-Польща"

Кримінал
1429
Спекулянти знайшли спосіб, як обійти нові вимоги на касах, щоб купити квитки на матч відбору на ЧС-2014 Україна – Польща. Зазначимо, що раніше касирам в Харкові, де відбудеться матч Україна – Польща, заборонили видавати більше чотирьох квитків в одні руки.
Як повідомляє газета “Сегодня”, перекупники знайшли спосіб, як придбати квитки – вони вдалися до послуг бабусь. За інформацією видання, спекулянти платять літнім людям за їхні послуги всього 20 гривень.
“Побачивши літню жінку, кремезний чоловік у чорній куртці вручив їй купюру в 200 гривень і детально розповів, які квитки потрібно купити. Коли старенька повернулася з завдання, в якості подяки їй вручили 20 гривень”, – пише “Сегодня”.
Нагадаємо, що відбірковий матч ЧС-2014 Україна – Польща відбудеться 11 жовтня в Харкові. Як стало відомо, матч пройде при заповнених трибунах стадіону Металіст.
Зазначимо, що за два тури до фінішу відбіркового турніру чемпіонату світу збірна України з 15 очками займає друге місце. Стільки ж у Чорногорії. У лідируючих англійців на очок більше – 16, у Польщі – 13.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас