Фіктивні шлюби: українці продаються за тисячі доларів заради бізнесу та громадянства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фіктивні шлюби: українці продаються за тисячі доларів заради бізнесу та громадянства

Особисті фінанси
2370
У Мережі українці масово пропонують себе в якості тимчасових дружин або чоловіків за гроші. Саме так іноземці можуть отримати українське громадянство, а українці – іноземне.
Соцмережі завалені подібними пропозиціями. «За рік візьму $ 1500. Жити разом не готовий, але, якщо потрібно буде, буду приїжджати до вас на час, – пропонує 25-річний сумчанин, який хоче стати фіктивним чоловіком. А мешканець Закарпаття агітує вийти заміж, щоб отримати громадянство європейської країни. «У мене угорське громадянство є, тобто можна укласти шлюб у будь-якій країні ЄС. Візьму за все до $ 3 тис.», – повідомив чоловік.
Просяться за гроші взяти заміж, навіть щоб заспокоїти батьків. «Батьки живуть в глухому селі, вже старенькі. Потрібно розіграти для них весілля, в гості пару раз на рік їздити. Через кілька років розлучимося, але мама з татом будуть знати, що я не безнадійна і ще знайду собі чоловіка», – повідомляє жінка.
Ще дуже популярно створювати ділові шлюби серед пар нетрадиційної сексуальної орієнтації. Часто дві дівчини шукають пару гомосексуалістів, щоб народити дитину від них. Іноді зв’язувати себе узами шлюбу доводиться і заради бізнесу. «Працюю в міжнародній компанії однієї зі східних країн. Пішов на підвищення і незабаром їду на кілька років за кордон. Кар’єра піде легше вгору, якщо буде штамп у паспорті», – пише українець на форумі.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас