ПР порадила українцям "зберігати спокій", оскільки гривня буде стабільною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР порадила українцям "зберігати спокій", оскільки гривня буде стабільною

Валюта
5352
Підстав для зміни курсу гривні немає, переконаний член Політради Партії регіонів, доктор економічних наук Олексій Плотніков. Про це повідомили в прес-службі Партії регіонів. “Я не бачу якихось підстав для того, щоб курс гривні змінився, і для того, щоб збулися ті сумнівні прогнози, які поширюються деякими опозиційними економістами”.
За його словами, все, що робиться Національним банком у країні, здійснюється в процесі підтримки курсу гривні і ніяк не пов’язане з політичними процесами. Олексій Плотніков зазначив, що об’єктивні фактори свідчать про те, що курс української валюти залишиться стабільним до кінця року. “І я не бачу причин, щоб він коливався в наступному році”, – додав він.
Економіст порадив українським громадянам зберігати спокій, оскільки “несуттєві коливання в розмірі 1-2% не є чимось надзвичайним, це коливання виключно на готівковому ринку, вони не пов’язані з курсом Національного банку”.
“Я також не бачу взаємозв’язку між стабільністю української гривні з проблемами економік інших країн, наприклад, з проблемами в Сполучених Штатах Америки. Це внутрішня проблема США, і вона не має ніякого відношення до економіки України. Я можу тільки поспівчувати опозиційним економістам, які вишукують такі досить екзотичні аргументи для підтвердження своїх сумнівних економічних прогнозів”, – сказав він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас