Названі найпопулярніші авто на вторинному ринку України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названі найпопулярніші авто на вторинному ринку України

Особисті фінанси
2395
Первинний ринок автотранспортної техніки, що була в експлуатації, у січні-вересні поточного року збільшився на 58 % щодо торішнього показника і досяг 104,9 тис. машин, перевищивши обсяг продажів такої техніки за весь минулий рік. Про це повідомляє асоціація “Укравтопром”.
За його даними, кількість вперше зареєстрованих на території України вживаних легкових автомобілів зросла на 97% і становить 7,1 тис. машин. Комерційних вживаних автомобілів було зареєстровано 96,2 тис. машин (56 % зростання), автобусів – 1,6 тис. машин (більше на 27%).
Найбільш популярними серед вживаних легкових автомобілів за підсумками 9 місяців поточного року стали Renault, Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes-Benz – автомобілі цих марок зайняли більше половини ринку.
Серед комерційних вживаних автомобілів найбільшим попитом користувалися Renault, Volkswagen, Mercedes-Benz, Opel, Fiat – вони разом зайняли майже три чверті первинного ринку. У сегменті автобусів марки-лідери Mercedes-Benz, Man і Neoplan охопили дві третини загального обсягу.
У вересні, за даними “Укравтопрому”, було зареєстровано 10,1 тис. одиниць вживаних автомобілів, що на 49 % менше, ніж у серпні, і на 22% більше показника вересня минулого року.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас