Україна підпише угоду з Європою без звільнення Тимошенко - ПР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна підпише угоду з Європою без звільнення Тимошенко - ПР

Казна та Політика
1107
Україна підпише Угоду про асоціацію з Європейським Союзом без вирішення питання екс-прем’єра Юлії Тимошенко, вважає народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.
“Але я скажу свою точку зору – асоціація буде підписана за будь-яких умовах. Земля крутиться не навколо Юлії Тимошенко, вона крутиться навколо своєї осі, і тому не потрібно перебільшувати цей аргумент”, – заявив він в ефірі 5 каналу.
За його словами, пропозиція про помилування засудженої – це “небезпечний прецедент”. Регіонал також упевнений, що потрібно діяти виключно в рамках закону.
Як повідомлялося вчора, 7 жовтня, Німеччина наполягає на звільненні Тимошенко, вказуючи на загрозу зриву асоціації.
Нагадаємо, 4 жовтня близько полудня президент звільнив з посади першого заступника генпрокурора фактично головного обвинувача екс-прем’єра – Рената Кузьміна.
Через кілька годин Тимошенко заявила про готовність виїхати на лікування за кордон. Цю пропозицію їй офіційно озвучили екс-президент Європарламенту Пет Кокс і колишній президент Польщі Олександр Квасьнєвський.
Ще через кілька хвилин захисник Тимошенко Сергій Власенко повідомив, що європейські переговірники передали прохання про помилування його підопічної Віктору Януковичу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас