Робота Єдиних та Держреєстрів відновлена - СБУ підтвердила цілісність персональних даних українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота Єдиних та Держреєстрів відновлена - СБУ підтвердила цілісність персональних даних українців

Нерухомість
565
Мін’юст заявляє, що робота Єдиних та Держреєстрів відновлена. Про це повідомляє прес-служба міністерства. “Єдині і Державні реєстри працюють так само, як вони працювали до 1 жовтня 2013 року”, – наголошується в повідомленні.
СБУ за результатами проведеної перевірки підтвердила повноту і цілісність Єдиних та Державних реєстрів. У результаті зупинки функціонування Державних реєстрів витоку інформації з персональними даними громадян України не відбулося”, – також підкреслили в Мін’юсті.
Згідно з повідомленням, функціонування Єдиного держреєстру виконавчих проваджень та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно було відновлено 3 жовтня 2013, а повністю – 4 жовтня 2013 року.
“Так само відновлена робота Державного реєстру обтяжень рухомого майна, Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів, Єдиного реєстру довіреностей, Державного реєстру актів цивільного стану громадян”, – додали в Мін’юсті.
“З учорашнього дня відновив роботу останній із заблокованих реєстрів – Спадковий реєстр”, – сказано в повідомленні.
“Міністерство юстиції наголошує, що інформація в реєстрах збережена в повному обсязі, доступ до реєстрів здійснюється в установленому законодавством порядку”, – додали в міністерстві.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас