Щедра обіцянка: кияни будуть витрачати на 15% менше палива та часу на поїздки - завдяки АСКДР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Щедра обіцянка: кияни будуть витрачати на 15% менше палива та часу на поїздки - завдяки АСКДР

Казна та Політика
2131
Столична влада планує надалі розвинути Автоматизовану систему управління дорожнім рухом у Києві (АСКДР), що дозволить підвищити оперативне управління дорожнім рухом і зменшити затримки руху транспорту до 25%. Про це під час розширеного засідання Колегії КМДА заявив заступник голови Київської міськдержадміністрації Михайло Костюк, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу КМДА.
“На виконання завдань Президента щодо розвитку транспортної інфраструктури, в рамках проекту “Управління дорожнім рухом у Києві” ми плануємо реконструювати на 165 перехрестях центральної частини міста світлофорні об’єкти з організацією автоматизованої системи управління дорожнім рухом. Крім того, буде встановлено 21 об’єкт відеоспостереження за вулично-дорожньою мережею і 10 електронних табло зі змінною інформацією”, – розповів Михайло Костюк.
Він також зазначив, що реалізація цього проекту дозволить у 2014-2015 роках збільшити швидкість пересування і зменшити час поїздки до 15%, покращити екологічний стан та зменшити викид шкідливих речовин до 10% і скоротити витрату палива до 15%.
У грудні 2013 року завершиться процедура проведення міжнародних двоступеневих торгів для визначення підрядника з реалізації цього проекту. Участь у другому етапі візьмуть 4 міжнародних учасника, що пройшли I етап.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас