Тимошенко не встигнуть відправити за кордон на лікування до Вільнюського саміту - міністр юстиції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко не встигнуть відправити за кордон на лікування до Вільнюського саміту - міністр юстиції

Казна та Політика
867
Міністр юстиції Олена Лукаш вважає, що екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко не зможе виїхати на лікування за кордон до Вільнюського саміту. Необхідні для цього закони просто не встигнуть прийняти в парламенті.
“Але для вирішення цього питання є заходи індивідуального характеру. Їх я не коментуватиму. Це пов’язано виключно з позицією самої Юлії Тимошенко і з позицією місії Кокса-Кваснєвського”, – сказала нам міністр.
Питання, чи може йти мова про помилування Тимошенко президентом, Лукаш коментувати не стала.
До речі, вчора Кокс і Кваснєвський (вони керують місією Європарламенту щодо Тимошенко) були у екс-прем’єра в Харкові і провели з нею 2,5 години. Після зустрічі вони сказали: “Ми будемо робити все, щоб Угода про асоціацію з ЄС була підписана” (ряд політиків ЄС каже, що підписання угоди має бути поставлено в залежність від долі екс-прем’єра).
Джерело видання повідомило, що з Качанівської колонії вже почали вивозітьвещі Тимошенко для відправки екс-прем’єра за кордон.
За словами заступника генпрокурора Рената Кузьміна, з 1995 року Юлія Тимошенко фігурувала в 24 кримінальних справах – частина з цих справ довелося закрити.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас