“Фінанси і Кредит” підписав договір із КБ "Европейський трастовий банк" (Росія) по завезенню (вивозу) російських рублів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“Фінанси і Кредит” підписав договір із КБ "Европейський трастовий банк" (Росія) по завезенню (вивозу) російських рублів

Валюта
189
Підписання договору про ввіз-вивіз наявних рублів з російським «Европейським трастовим банком» на думку заступника Голови Правління банку «Фінанси і Кредит» Ігоря Львова «є дуже актуальним на передодні літнього курортного сезону». Як повідомив пан Львов І.Р. , банк планує в 2003 році провести операції в Україні з наявними російськими карбованцями на суму 20-30 млн. RUR. При цьому планується проводити операції з наявними карбованцями як у рамках системи банку «Фінанси і Кредит», так і працювати банками-партнерами.
Протягом декількох років банк «Фінанси і Кредит» працював по завезенню наявних російських рублів з російськими Альфа-банком і Інтерпромбанком. За останні два роки банком проведено операцій з наявними карбованцями на суму 58,1 млн. RUR ( що еквівалентно 1,98 млн. дол. США). Партнерами банку по операціях з наявними російськими карбованцями були 12 українських комерційних банків.
За матеріалами:
Фiнанси та Кредит
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас