Посольство США призупиняє роботу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посольство США призупиняє роботу в Україні

Особисті фінанси
2686
Через бюджетну кризу слідом за призупиненням роботи уряду США, свою діяльність тимчасово припиняє і посольство США в Україні. На час зупинення роботи уряду Сполучених Штатів посольство США в Україні скорочує і свою роботу. Про це в середу повідомив у своєму Твіттері посол США в Україні Джеффрі Пайатт.
“На час призупинення роботи уряду США посольство скорочує і свою – у т.ч. спілкування в соцмережах. Не прощаюся, але кажу “побачимося”, – йдеться в повідомленні.
При цьому в посольстві підкреслили, що консульський відділ продовжує працювати. “Консульський відділ посольства продовжує працювати: видача віз та послуги американським громадянам за кордоном будуть надаватися”, – сказано в заяві.
У США вже другий день триває часткове припинення фінансування уряду. 1 жовтня близько 800 тисяч державних службовців США були відправлені у відпустку. Це сталося через те, що конгрес США не досяг домовленості по бюджету країни і федеральні державні установи не отримали фінансування. Фінансування діяльності більше 70% американських державних установ припинилося.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас