Рівень українських IТ-фахівців є одним з найвищих у світі - Global Logic — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рівень українських IТ-фахівців є одним з найвищих у світі - Global Logic

Особисті фінанси
822
Головний директор з технологій Global Logic (США) Джим Волш підтверджує прогнози Світового банку про те, що в 2015 році Україна стане 6-ю у світі країною за обсягом експорту IТ-послуг. Про це він сказав в ефірі телеканалу БТБ.
Експерт зазначив, що Україна дійсно має надзвичайно потужні перспективи розвитку сектору ІТ-технологій і підтвердив прогнози Світового банку про вихід України в два найближчі роки на 6-е місце в світі за обсягом експорту IТ – послуг.
“Я провів своє незалежне дослідження… Так, можливо! Кількість талантів в Україні вражає. Населення становить 45 млн осіб, але ви випускаєте більше людей з вищою освітою, ніж ми в Сполучених Штатах. Я переглядав статистику, що Україна становить менше 1% населення земної кулі, але має 6% вчених, інженерів і програмістів, які в цілому живуть у світі. Я вважаю, значну роль тут мають високі стандарти вашої освіти”, – сказав Дж.Волш.
Торкаючись кваліфікаційного рівня українських фахівців та якості їх роботи, експерт додав: “Він неймовірно високий. Ми в нашій компанії займаємося розробкою продуктів. На нас працюють 6600 осіб у всьому світі, і Україна тут становить не більше третини. І що ми розуміємо – це те, що українська система освіти формує людей, які знають, що таке думати. Вони вміють вирішувати проблеми, вчаться новим технологіям – це запорука успішного розвитку продуктів”, – запевнив експерт.
Він також схвально відгукнувся про заходи українського уряду щодо податкового стимулювання компаній IТ-галузі. На його думку, у світовій IТ-індустрії запити українських фахівців будуть тільки рости.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас