Нове обличчя Києва: замість Московського і Південного автовокзалів на Теремках відкриють новий — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нове обличчя Києва: замість Московського і Південного автовокзалів на Теремках відкриють новий

Казна та Політика
1089
Через кілька тижнів у Києві на Теремках відкриють новий сучасний автовокзал. Більшість рейсів планують перенести сюди, а Московський і Південний автовокзали – закрити.
За словами голови Голосіївської райадміністрації Анатолія Курінного, будівля нової автостанції готова на 97 %, не вистачає тільки устаткування. Чиновник заявив, що на території автовокзалу буде п’ять платформ для автобусів, завдяки чому за добу можна буде обслужити більше восьми тисяч пасажирів. Також відомо, що на території станції планується розмістити фастфуди і кімнату матері і дитини.
Відкриття нового автовокзалу вплине на роботу існуючих – Центрального ( на Московській площі) і Південного ( біля Іподрому ).
“Вони не повинні перебувати у місті. Це питання має вирішити міністерство інфраструктури. У будь-якому випадку, спочатку потрібно перенести маршрути”, – заявив глава департаменту транспорту КМДА Євген Водовозов.
У той же час Курінний впевнений, що перевізники не повинні бути проти зміни автовокзалу, оскільки сума вокзального збору мінятися не буде. Крім цього, Водовозов повідомив, що новий автовокзал будувався за гроші інвестора, і на сесії Київради він буде переданий у власність міста.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас