Відповідь Google: новий смартфон Nexus 5 буде швидшим за iPhone 5S — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відповідь Google: новий смартфон Nexus 5 буде швидшим за iPhone 5S

Технології&Авто
2687
Інтернет-компанія Google готується представити свій новий топовий смартфон – Nexus 5. Американські техноблоги, посилаючись на свої джерела, повідомляють, що він буде швидше недавно представленого iPhone 5S з 64-бітним процесором.
Портал androidbeat.com зумів не тільки побачити новий Nexus, але і протестувати його. Виявилося, що цей гаджет буде швидше найпотужнішого сучасного смартфона на планеті – iPhone 5S. До недавніх пір вважалося, що смартфона, порівнянного з новим телефоном від Apple за потужністю, не буде в продажу ще як мінімум рік. Nexus 5 повинен з’явитися у продажу до кінця року.
Щоб довести, що смартфон від Google швидше, використовувався синтетичний тест GFXBench. У ньому iPhone 5S і ще офіційно не анонсований Nexus 5 показали однакову кількість балів, 23, але гаджет на Android впорався з тестом все ж трохи краще. Для порівняння: Sony Xperia Z1 в тесті набрала тільки 21 бал, а Samsung Galaxy S4 – 16. Модель iPhone 5 пройшла його з показником 6,8 бала.
ЗМІ пишуть, що Nexus 5 буде мати 5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1080р. Працювати він буде під управлінням Android 4.4 KitKat. Стверджується, що його виробництвом займеться LG, хоча раніше компанія заперечувала, що продовжить співпрацю з Google. Ходили також чутки про те, ніби виробництвом гаджета займеться Motorola.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас