Середня ЗП в Києві - 5100 грн, картопля подорожчала на "60%, і загроза розпаду Митного союзу після 2015 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Середня ЗП в Києві - 5100 грн, картопля подорожчала на "60%, і загроза розпаду Митного союзу після 2015

Аграрний ринок
1041
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати четверга, 26 вересня.
- За останніми підрахунками, середня зарплата в Києві становить 5100 гривень
- У сільськогосподарській галузі був підписаний контракт на $ 3 млрд
- Штраф JPMorgan Chase & Co США за обман інвесторів може вирости до $ 11 млрд
- Картопля в Україні вже подорожчав на 60%
- Екс-керівники “Київпроекту” вкрали з рахунків підприємства майже 20 млн гривень
Екс-міністр Житлово-комунального господарства Олексій Курченко про те, що ніхто не знає, наскільки будинки готові до опалювального сезону 2013-2014
“Про реальний стан підготовки наших будинків не знає ніхто, я вас запевняю в цьому. Рапорти будуть напередодні опалювального сезону на 98-99% готові. Це традиційна така гра йде, тобто місцеві органи влади звітують – ця статистика потім йде вгору, створюється штаб… по кожному будинку повинен бути здійснений комплекс заходів з підготовки його до опалювального сезону: перевірка стану всіх інженерних мереж, ремонт. Повинен бути підписаний дуже складний акт – і постачальник тепла, і експлуатуюча організація повинні його підписати, але, як правило, таких актів немає”
“Місія України – у тому, щоб об’єднувати Схід і Захід, а не роз’єднувати їх. Тому ми проводимо збалансовану зовнішню політику щодо Росії з одного боку та ЄС – з іншого”
Прем’єр-міністр України Микола Азаров про те, що форма відносин України і Митного Союзу 3+1 почала працювати
“Вчора урядова делегація України на запрошення уряду Республіки Казахстан взяла участь у першому засіданні Вищої євразійської економічної ради на рівні глав урядів. Таким чином реально почала працювати форма відносин України і Митного Союзу, ініційована нашим Президентом Віктором Януковичем – 3+1”
Політичний аналітик Павло Нусс запевняє, що Митний союз чекає розпад
“Звичайно ж, будь-яке рішення, що стосується тих чи інших перспектив економічного чи політичного співробітництва – задовольняє на сто відсотків тільки Росію, а не країни «донори». Україну не привабила така перспектива, в результаті чого, і ми з вами, і українська влада обрала євроатлантичний курс України, і на сьогоднішній день він є незмінний, і навряд чи зміниться. Янукович вже вибрав стратегію, яку він запропонує українцям на майбутніх виборах, і безумовно це буде програма вступу України в Євросоюз найближчим часом”
Лідер Громадського руху “Український вибір” Віктор Медведчук про те, що Україну мобілізують на протистояння з Росією
“Судячи з того, як зараз в середовищі вітчизняних політиків наростає антиросійська істерія, його відозви лягають на добре удобрений грунт. Схоже, багато діячів дійсно сумують за часами холодної війни і за образом ворога, на підступи якого можна списувати всі свої внутрішні проблеми”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас