Митний союз розпадеться після 2015 року - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Митний союз розпадеться після 2015 року - експерт

Світ
2118
Політичний аналітик Павло Нусс запевняє, що Митний союз чекає розпад, і зазначив – Україна не змінить свого геополітичного курсу, і буде продовжувати євроінтеграцію незважаючи ні на які фактори.
«Звичайно ж, будь-яке рішення, що стосується тих чи інших перспектив економічного чи політичного співробітництва – задовольняє на сто відсотків тільки Росію, а не країн «донорів». Україну не привернула така перспектива, в результаті чого, і ми з вами, і українська влада обрала євроатлантичний курс України, і на сьогоднішній день він є незмінний, і навряд чи зміниться. Янукович вже вибрав стратегію, яку він запропонує українцям на майбутніх виборах, і безумовно це буде програма вступу України в Євросоюз найближчим часом», – зазначив він.
«Після 2015 року, коли в Україні відбудуться чергові президентські вибори, наша країна буде продовжувати шлях інтенсивної євроінтеграції, незалежно від того, хто займе крісло лідера країни. І відразу після президентських виборів в Україні, Митний союз у своїй основі почне дезінтеграційний процес, тобто розпад. Існування такої міждержавної конструкції без участі України – втрачає свій сенс, і країни-учасниці цього альянсу будуть ініціювати завершення діяльності Митного Союзу», – підкреслив експерт.
На його переконання, МС розпадеться в 2017-2018 роки: «До 2017-2018 році МС припинить своє існування. Україна стоїть на порозі реальних змін. Нам всім потрібно докласти чимало зусиль, щоб змусити український політикум консолідуватися навколо загальнонаціональної ідеї підписання Угоди про асоціацію. Це початок грандіозних перетворень. І втрачати такий шанс ми не маємо права перед майбутніми поколіннями. Тому і влада, і опозиція повинна консолідувати свої зусилля, і почати плідну роботу, щоб зробити крок назустріч українському народу. Ми прагнемо до Європеїзації».
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас