Samsung випустить смартфон із зігнутим дисплеєм вже у жовтні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung випустить смартфон із зігнутим дисплеєм вже у жовтні

Технології&Авто
668
Південнокорейська Samsung Electronics Co Ltd в жовтні представить смартфон із зігнутим дисплеєм, роблячи крок до майбутнього ринку мобільних пристроїв з гнучкими екранами.
Аналітики прогнозують, що мобільні і “натільні” гаджети поступово приймуть нові форми, які зможуть радикально змінити ринок смартфонів.
“Ми плануємо представити смартфон із зігнутим дисплеєм в Південній Кореї в жовтні”, – сказав голова стратегічного маркетингу мобільного відділення Samsung сьогодні, 25 вересня.
У січні Samsung, який відібрав у Apple Inc корону світового лідера ринку смартфонів, демонстрував прототипи продуктів з гнучким екраном, а також телефон з висувним дисплеєм.
Однак, зазначає Reuters, розробників чекає довгий шлях, перш ніж ціна інноваційних продуктів стане доступною, а дисплеї – тонкими і стійкими до зовнішнього впливу.
Нагадаємо, у квітні повідомлялося, що компанія LG хоче використовувати в своїх мобільних пристроях екрани, здатні до деформації – йшлося про гнучкі панелі на органічних світлодіодах (OLED), які розробляються фірмою LG Display. Перший смартфон з таким екраном планується представити в четвертому кварталі 2013 року.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас