Казка "про два стільці" від Азарова: Україна вже має намір приєднатися до 70 угод Митного союзу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Казка "про два стільці" від Азарова: Україна вже має намір приєднатися до 70 угод Митного союзу

Казна та Політика
1101
Україна має намір приєднатися в середньому до 70 угод, які діють в Митному союзі, заявляє прем’єр-міністр України Микола Азаров.
“Ми збираємося брати активну участь у роботі, зокрема, ми готові розглянути і приєднатися майже до 70 угод, які діють в Митному союзі”, – сказав він на зустрічі зі своїм білоруським колегою Михайлом Мясниковичем в Астані, повідомляється на сайті Кабінету міністрів.
Крім того, сторони домовилися, що до офіційного візиту Азарова до Білорусі, запланованого на 7-8 жовтня, Україна і Білорусь створять експертну групу, яка проведе оцінку поточного стану торговельно-економічних відносин та перспективи їх розвитку після введення зони вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом.
“Білоруська сторона виявляє жвавий інтерес до процесів європейської інтеграції та нових умов торговельного режиму, які будуть впроваджені з моменту створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС”, – підкреслюється в повідомленні.
Нагадаємо, під час виступу на саміті YES прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що впевнений, що Україна зможе після підписання угоди про асоціацію з ЄС співпрацювати і з країнами Митного союзу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас