Туристичний бізнес Єгипту на колінах: аеропорти країни втратили вже 80% пасажирів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туристичний бізнес Єгипту на колінах: аеропорти країни втратили вже 80% пасажирів

Світ
2031
Через заворушення в Єгипті, країна страждає від нестачі туристів. Глава компанії “Egypt Airports Company” Гад Аль-Карім Наср повідомив про різке скорочення числа пасажирів в головних аеропортах прибуття туристів в Шарм-Ель-Шейху і Хургаді.
Наср вважає, що на дане скорочення вплинули заборони, які ряд країн висунула своїм громадянам щодо відвідування Єгипту. Він також повідомив, що його компанія готує спеціальну пропозицію для чартерів в якості способу залучення туристів і збільшення в’їзного турпотоку, пише tourprom.ru
Минулого тижня глава компанії відвідав Шарм-Ель-Шейх, де він зустрівся з туристами і вислухав їхні коментарі щодо обслуговування в аеропорту Шарм-Ель-Шейха. Виступаючи перед співробітниками аеропорту, він пояснив ситуацію з скороченням числа пасажирів і в якості питання, що вимагає негайного реагування, пообіцяв виправити дану тенденцію. Він також попросив співробітників “ввічливо” відноситься до туристів.
Тим часом національний авіаперевізник “EgyptAir” оголосив про тимчасове зупинення з 20 жовтня польотів в Осаку, Японія. Компанія прийняла дане рішення в результаті заборони Японією своїм громадянам відвідувати Єгипет і користуватися Міжнародним аеропортом Каїра в якості транзитного пункту.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас