Відбулися Засідання Наглядацької Ради і річні Загальні збори акціонерів ПУМБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відбулися Засідання Наглядацької Ради і річні Загальні збори акціонерів ПУМБ

Кредит&Депозит
207
1-2 квітня 2003 року в будинку Головного офісу ПУМБ у Києві відбулися засідання Наглядацької Ради і річні Загальні збори акціонерів Першого Українського Міжнародного банку.
Загальні збори акціонерів затвердили фінансову звітність ПУМБ за 2002 рік і Акт Ревізійної комісії акціонерів банку. Відповідно до Консолідованої фінансової звітності ПУМБ, підтвердженою аудиторською компанією PricewaterhouseCoopers, активи банку на кінець 2002 року склали 276,4 млн. доларів США, власний капітал 70,4 млн. доларів США. Прибуток ПУМБ за 2002 року склав 1,6 млн. доларів США. Загальні збори акціонерів прийняли рішення дивіденди за підсумками 2002 року не виплачувати; отриманий прибуток направити на збільшення власного капіталу банку.
Загальні збори акціонерів ПУМБ звільнили від обов'язків членів Спостережної Ради Юхима Звягильского, який представляв шахту ім. А.Ф. Засядько, і Сергія Таруту, що представляв торговий дім "Азовсталь". Загальні збори акціонерів висловили подяку пану Звягильскому і пану Таруті за роботу в складі Спостережної Ради банку. Новими членами Спостережної Ради ПУМБ обраний Олег Попов і Максим Тимченко, що представляють торговий дім "Азовсталь".
Загальні збори акціонерів звільнили від обов'язків Голови Ревізійної комісії акціонерів банку Олександра Мистюка, який представляв шахту ім. А.Ф. Засядько, і призначило на цю посаду Дмитра Юргенса, що представляє торговий дім "Азовсталь".
На сьогоднішній день акціонерами банку є:
Торговий дім "Азовсталь" - 49%
Fortis Bank (Netherlands) N.V. - 20%
Deutcshe Investitions-und Entwicklungsgesellschaft mbH - 10%
European Bank for Reconstruction and Development - 10%
International Finance Corporation, (World Bank Group) - 10%
Приватні особи - 1%.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас