Citigroup звільнить більше тисячі співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citigroup звільнить більше тисячі співробітників

Фондовий ринок
516
CitiMortgage зменшує штат на 8%. “У відповідь на зниження попиту на отримання та рефінансування іпотечних кредитів CitiMortgage скорочує деякі позиції у відділах продажів, оформлення, андеррайтингу та обробки прострочених кредитів. Звільнення торкнуться переважно відділень, розташованих в Лас-Вегасі, штат Невада, і Ірвінгу, штат Техас”, – йдеться в опублікованому на сайті банку повідомленні.
У Лас-Вегасі будуть скорочені 760 позицій, решта звільнень пройдуть в Техасі. Таким чином, штат співробітників, що займаються іпотекою, зменшиться на 8%.
За підсумками торгів у понеділок котирування компанії подешевшали на 3%. Причиною стало повідомлення про те, що дохід від торгових операцій скоротився більш ніж на 10%. Очікується, що банк повідомить про доходи за III квартал 15 жовтня.
Citi більше, ніж будь-який з інших банків США, підданий коливанням на ринках, що розвиваються, де в останні місяці спостерігається масове виведення капіталу та послаблення валют.
Один з керівників банку заявив, що банк сподівався на різке підвищення активності в цьому кварталі, однак заява ФРС про те, що вона не збирається скорочувати обсяги скупки облігацій, похитнула ці плани.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас