Двотижневі черги в Нью-Йорку за новим iPhone, 230 тис. грн, застави за засновника "Козирної карти" і обіцянка Міносвіти розібратися зі школами-вимагачами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Двотижневі черги в Нью-Йорку за новим iPhone, 230 тис. грн, застави за засновника "Козирної карти" і обіцянка Міносвіти розібратися зі школами-вимагачами

Аграрний ринок
744
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати п’ятниці, 20 вересня.
- “Укрпошта” з 1 січня 2014 року підвищить тарифи на приймання передплати та доставку періодичних видань на 45%
- Засновника “Козирної карти” відпустили під заставу 230 тис. грн – через 2 дні після екстрадиції
- У Нью-Йорку вже 2 тижні стоять черги за iPhone
- Дефіцит загального фонду державного бюджету України за 8 міс. 2013 р. складе близько “37 млрд грн.”: Http://news.finance.ua/ru/ ~ / 1/0/all/2013/09/20/309413
- Віктор Янукович оцінив інвестпривабливість України в $ 500 млрд
“Тільки за погодженням з педагогічною і батьківською радою може бути благодійний фонд. Якщо або вчителі, або директори беруть гроші в руки, це абсолютне правопорушення. І, звичайно, ніхто не може силою примушувати здавати туди гроші. Якщо десь будуть примушувати силою, буду дуже вдячний за таку інформацію. Ми будемо проводити розслідування по кожному випадку і притягати винних до дисциплінарної відповідальності або, якщо це буде переходити межі, цим питанням займуться відповідальні органи”
Прем’єр-міністр Дмитро Медведєв про те, що світова економіка відновлюється мляво
“Останнім часом певне пожвавлення в цілому ряді розвинених країн намітилося. Подивимося, як будуть розвиватися події в наступному році. Це частково обнадіює. Але говорити про стійке зростання, безумовно, рано”
“Молдова куди вино-то продає? У Францію, чи що? Французи жодної пляшки, напевно, молдавського вина не дозволять продати у себе на території. І в Італії це неможливо. Спробуйте, завезіть. Фермери, винороби перевернуть всі коробки, все розіб’ють і викинуть у канаву. Все йде на наш ринок. Ну от, підпишуть, дай їм бог здоров’я, молдавські керівники цей документ, прийде на молдавський ринок дешеве і якісне французьке та італійське вино. Куди подінеться молдавське? Всі до нас хлине. А у нас є ще й підозри, що під виглядом молдавського або українського товару до нас підуть товари з третіх країн”
Президент України Віктор Янукович назвав Європейський Союз і Росію “монстрами”
“Україна знаходиться, я сказав би так, між двома великими “монстрами” – Європейським Союзом і Росією, і це ми відчуваємо щодня. І ігнорувати, або якось легковажно ставитися до цього положення ми не можемо, тому я дуже вдячний нашим партнерам з ЄС і Росії за розуміння цього питання. Тому ми не хотіли, не хочемо і не будемо ніколи протиставляти інтеграційні процеси – Захід-Схід. ми хочемо їх об’єднати”
“Мова йде не тільки про економіку, а й про політичне і суверенне майбутнє України. Це не означає, що Україна не повинна будувати відносини зі своїми сусідами. Але той тиск, який здійснюється на Україну, особливо останнім часом, говорить про те, що в майбутньому дуже чітко стоятиме питання суверенітету, і Україні, можливо, знову доведеться боротися за свою незалежність”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас