Янукович оцінив інвестпривабливість України в $ 500 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович оцінив інвестпривабливість України в $ 500 млрд

Казна та Політика
661
Україна готова працювати з усіма партнерами щодо залучення інвестицій в економіку країни. Про це заявив президент України Віктор Янукович у заключному зверненні до учасників 10-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії “Україна і світ в епоху змін: фактори успіху” сьогодні в Ялті.
Він зазначив, що інвестиційна привабливість України сьогодні в кілька разів більше, ніж у високорозвинених країнах. “Є різні оцінки інвестиційної ємності України. Ми оцінюємо її приблизно в $ 500 млрд”, – підкреслив Віктор Янукович.
Єдиним недоліком законодавчого поля країни глава української держави назвав недостатнє опрацювання законів про захист інвестицій. “Ми сьогодні працюємо над законодавством щодо залучення інвестицій, захисту інвестицій”, – сказав він.
Янукович закликав міжнародних інвесторів активніше вкладати кошти в економіку України і висловив готовність влади працювати з усіма партнерами в питаннях створення сприятливого інвестиційного клімату та гарантій захисту інвестицій.
Президент України Віктор Янукович і президент Литовської Республіки Даля Грібаускайте офіційно відкрили десяту Ялтинську щорічну зустріч 20 вересня. Перші особи двох країн представили своє бачення можливостей створення синергій для Широкої Європи.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас